DESPRE adioDURERE

adioDURERE.ro se doreste a fi o platforma online care sa satisfaca si sa acopere toate nevoile clientilor sai. Plecand de la un suport de specialitate, o gama cat mai larga de produse si informatii de specialitate cu privire la prevenirea si tratarea multor afectiuni frecvente. Dorim ca in scurt timp sa devenim o necesitate pentru cei care pun valoare si pret pe o viata sanatoasa si fericita. Toate aceste lucruri fiind posibile prin acuratetea informatiei oferite, a produselor si a modului in care ne deschidem fata de dumneavoastra.

Ideea si conceptul adioDURERE.ro a luat nastere in urma unei relatii “fresh”! Ca si fondatori ai acestui proiect ambitios fiind trei antreprenori din trei domenii diferite: Farma, Online Development / eCommerce, Webdeveloping / Programing. Vorbind de o „relatie fresh” am reusit sa aducem plus valoare acestui proiect din dorinta de a creea cea mai mare platforma de lifestyle si sanatate din Romania.

Proiectul adioDURERE.ro fiind acum in versiunea BETA pentru urmatoarele 3-6 luni are la baza o afacere clasica, dezvoltata inca din 2008 cu mare succes. Square Transilvania S.R.L administrand cele mai indragite farmacii din Intorsura Buzaului cu un personal devotat si indragit de clientii sai. Cu o medie de varsta de 30 ani, echipa este formata din 2 farmacisti si 6 asistenti de farmacie. Fiecare dintre ei isi doresc sa progreseze o data cu evolutia medicinei clasice si alternative iar pentru asta, intreaga echipa participa la cursuri de educatie medicala continua. 

adioDURERE.ro colaboreaza cu peste 700 de farmacii prin cadrul programului VIVAT, cu importator si distribuitori precum Farmexpert, Mediplus, Europharm, Farmexim.

Ca si branduri, producatori de prestigiu pe care dorim sa-i promovam si sa construim alaturi de ei un fenomen online stabil se numara: Bioderma, Vichy, Nestle, Walmark, Gerovital, Fares, Alevia, Fiterman, Sun Wave… vezi lista completa ai partenerilor adioDURERE.ro

DATE DE IDENTIFICARE

S.C. SQUARE TRANSILVANIA S.R.L.

Sediu Social: Str. Teiului Nr. 722 H, camera 1, Comuna Prejmer, Jud. Brasov  ( la aceasta adresa nu se lucreaza cu publicul )
Punct de lucru: Mihai Viteazu nr. 204, Intorsura Buzaului, Jud. Covasna ( sediu Farmacie si depozit adioDURERE.ro )

Reg. Com.:J08/2808/2007
CIF: RO22589854

Banca: Raiffeisen Bank, agentia Intorsura Buzaului
IBAN: RO83 RZBR 0000 0600 0981 0255

CERTIFICARI & AUTORIZATII

AVIZE & CERTIFICARI PERSONAL

CONTACTEAZA-NE

CONTACTE UTILE

ECHIPA adioDURERE.ro

Daniel Dobrita - online business developer
Daniel Dobrita

Daniel Dobrita
online developer manager / co fondator

Mihai Paladoiu

Farm. Mihai Paladoiu gm Square Transilvania / co fondator

Vasilica Grigore

Vasilica Grigore
asistent farmacie

Romelia Purecel

Romelia Purecel
asistent farmacie

Maria Marin

Maria Marin
asistent farmacie

Marius Grigore

Marius Grigore
asistent farmacie

Lungu Loredana

Lungu Loredana
asistent farmacie

Delia Veress

Delia Veress
asistent farmacie