adioDURERE.ro isi alege cu atentie atat partenerii cat si  colaboratorii. Misiunea noastra fiind foarte simpla si directionata catre sanatatea, fericirea si bucuria clientilor nostri.

Pentru a construii o platforma online, un mijloc de comunicare real, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte, avem nevoie de partenri solizi, cu experienta si deschidere catre solutii rapide de comunicare si comercializare.

Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, alături de numele Anei Aslan, cea de la care porneşte povestea Gerovitalului şi care a înfiinţat primul institut de geriatrie din lume. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat ulterior modul de organizare a institutului pentru toate institutele similare, din întreaga lume.

Sun Wave Pharma este dedicată produselor Naturale & Nutriţionale pentru Sănătate.  Natura poate oferi soluţii pentru toate problemele. Terapia Naturală este Eficientă, Sigură şi Preferată de pacienţi. Sun Wave Pharma se focusează pe aducerea de produse Naturale & Nutriţionale atent cercetate (majoritatea pentru prima oară în România) dedicate către anumite arii terapeutice.

În 1929, adică acum mai bine de opt decenii, a început o călătorie frumoasă care a adus împreună tradiţiile şi inovaţia, pentru a obţine ceaiuri şi remedii din plante medicinale, cucerind încrederea românilor de pretutindeni.

De fapt, tradiţiile dacice au prins contur chiar mai devreme, la Orăştie, prin înfiinţarea primei farmacii „La Leul de Aur”, consemnată în anul 1697.

De 11 ani Dacia Plant imbina traditia farmaceutica si inovarea. Dacia Plant este un producator autohton de remedii naturale. De 11 ani realizeaza produse care au la baza cele mai bune materii prime si retete originale. Produsele Dacia Plant sunt unele dintre cele mai sigure si eficiente remedii naturiste de pe piata romaneasca.

Compania WALMARK a fost înfiinţată în 1990 declarandu-si orientarea strategică către domeniul farmaceutic şi concentrandu-si atentia spre piaţa suplimentelor alimentare, medicamente şi alimente pentru sportivi.

Grupul Walmark detine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice respectând regulile privind Bunele Practici de Producţie (GMP) sub licenţa de producţie şi distribuţie a medicamentelor.

Pagina in UPDATE