Aptamil junior 3+ 800 g 2

Aptamil junior 3+ 800 g

Producator: Aptamil

68,00 lei

Până la vârsta de 5 ani, organismul copilului tău se dezvoltă extrem de rapid şi este încă vulnerabil. Aşadar, juniorul are încă nevoie de un aport de nutrienţi care să îi susţină dezvoltarea sistemului imunitar, mai ales în momentul intrării în colectivitate.

Cantitate:

Descriere Produs

Aptamil Junior 3 ani+

Lapte fortifiat premium, pentru copiii de la 3 la 5 ani
Până la vârsta de 5 ani, organismul copilului tău se dezvoltă extrem de rapid şi este încă vulnerabil. Aşadar, juniorul are încă nevoie de un aport de nutrienţi care să îi susţină dezvoltarea sistemului imunitar, mai ales în momentul intrării în colectivitate. Laptele fortifiat premium Aptamil Junior 3 ani+ contribuie în mod natural la un sistem imunitar sănătos, prin conţinutul adiţional de vitamine A, C şi D. Este îmbogăţit cu nutrienţi esenţiali, precum fier, calciu şi zinc, astfel încât juniorul tău să facă faţă marilor provocări ale lumii celor mici.

Aptamil lapte fortifiat premium conţine Pronutra+, un complex unic de ingrediente care combină prebioticele scGOS/lcFOS* cu nutrienţi importanţi şi vitaminele A, C şi D care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
*galacto/fructooligozaharide (1,2g / 100ml)
Laptele fortifiat premium, Aptamil 3+, conţine:
• Oligozaharide scGOS/lcFOS
• Fier, Calciu
• Vitaminele A, C şi D

Nu conține gluten.
Conține lactoză.

Informații adiționale

brand

Aptamil

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie