Aptamil pepti 1 400g

Producator: Aptamil

93,00 lei

Lapte de început pentru sugarii cu alergie la proteinele din laptele de vacă.
Aptamil Pepti este o formulă de lapte specială pentru sugarii cu alergie la proteina laptelui de vacă. Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar la substanțe din alimente sau din mediul înconjurător.

Cantitate:

Descriere Produs

Pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca.

Inspirati de rezultatele a peste 40 de ani de cercetare in alergii, am dezvoltat cea mai avansata formula Aptamil® PEPTI 1 pentru
bebelusii diagnosticati cu alergie la proteinele din laptele de vaca.

Alergia la proteinele din laptele de vaca se numara printre cele mai raspandite tipuri de alergii alimentare in randul bebelusilor. Desi cei mai multi ajung sa dezvolte toleranta orala la proteine din laptele de vaca pe masura ce cresc, stim ca stabilirea diagnosticului si respectarea recomandarilor alimentare pot fi o provocare pentru parinti.

Aptamil® PEPTI 1 este unic prin continutul sau de proteine extensiv hidrolizate cu structura proteica speciala si este o formula conceputa pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca.

Formula completa nutritional pana la varsta de 6 luni pentru bebelusii care nu sunt alaptati.

Proteinele extensiv hidrolizate au o structura speciala. Hidrolizarea inseamna fragmentarea proteinelor din laptele de vaca in bucati mai mici pentru a reduce riscul de alergii.

Produs hipoalergenic, dovedit clinic.

 

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie