Nestle lapte prenan 400g

Nestle lapte prenan 400g

Producator: Nestle

52,00 lei

Nestle PRE NAN Stage 2

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere, dupa externarea din spital.

Cantitate:

Descriere Produs

Nestle PRE NAN Stage 2

Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu greutate mica la nastere, dupa externarea din spital.

Ingrediente:

Lactoza, uleiuri vegetale, maltodextrina, proteine hidrolizate din zer, fosfat tricalcic, hidroxid de potasiu, clorura de magneziu, fosfat de potasiu, bitartrat de colina, ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), acetat de retinil (vitaminaA), pantotenat de calciu, nicaina, colecalciferol (vitamina D), filochinona (vitamina K), moninitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic, cianocobalamina (vitamania B12), biotina, clorura de calciu, inozitol, L-arginina, taurina, corector de aciditate (acid citric), sulfat feros, culturi de Bifidus lactis, sulfat de zinc, L-cartinina, nucleotide, sulfat de cupru, iodura de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sediu.

CONTRAINDICATII: Nu folositi PreNAN Stage 2 in caz de GALACTOZEMIE, malabsorbtie de GLUCOZA-GALACTOZA sau pentru sugarii cu alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu este destinat pnetru administrare parenterala.

Conditii de pastrare:

A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros.
Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

Instructiuni de preparare/utilizare:  

1. Spalati-va pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari.
2. Spalati bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
3. Fierbeti-le timp de 5 minute. Lasati-le acoperite pana la folosire.
4. Fierbeti apa potabila timp de 5 minute, lasati-o apoi sa se raceasca (~40°C).
5. Consultati modul de administrare si turnati exact cantitatea de apa necesara.
6. Folositi doar masura din interior si nivelati pudra cu ajutorul inelului interior fara sa o presati.
7. Consultati modul de administrare; adaugati numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.
8. Dupa utilizare, asezati masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
9. Inchideti biberonul si agitati bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
10. Inchideti bine cutia dupa fiecare folosire si pastrati-o intr-un loc racoros si uscat. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari, iar alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a va decide sa folositi o formula de lapte pentru sugari, consultati medicul dvs.

ATENTIE: Apa nefiarta, biberoanele nefierte sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului dvs. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului dvs.
Preparati un singur biberon odata. Hraniti sugarul imediat si urmati cu exactitate instructiunile. Nu pastrati un biberon neterminat, aruncati continutul neconsumat. Tineti intotdeauna sugarul in brate cand il hraniti. Daca il lasati nesupravegheat se poate ineca.

PreNAN se foloseste sub supraveghere medicala.

Informații adiționale

brand

Nestle

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie