Pasta de dinti Lacalut Baby 0-4 ani 50 ml

Pasta de dinti Lacalut Baby 0-4 ani 50 ml

Producator: Zdrovit

14,00 lei

Lacalut Baby (0-4 ani) este o pasta de dinti ce protejeaza eficient dintii de lapte si pe cei sensibili ai copiilor datorita amino fluorurii (Olaflur).

Cantitate:

Descriere Produs

Pasta de dinti pentru copiii de pana la 4 ani

Desi pare devreme, este bine ca ingrijirea dintilor copilului sa inceapa cat mai curand. Chiar dupa aparitia primului dinte, deoarece cariile evolueaza mult mai repede la copii decat la adulti. Dintii de lapte sunt la fel de importanti ca si cei permanenti. Cariile dintilor de lapte se pot transmite dintilor permanenti, iar acest lucru este extrem de neplacut pentru copii. Spalatul pe dinti este unul din obiceiurile cu care copii mici se invata cel mai greu, insa cu o pasta de dinti si o periuta potrivita, vor vedea spalatul de pe dinti ca pe o joaca.

 

Pasta de dinti profesionala, LACALUT® BABY, protejeaza eficient dintii de lapte ai copiilor gratie amino fluorurii (Olaflur). Dintii copiilor sunt curatati delicat, in acelasi timp placa bacteriana este indepartata.LACALUT® BABY contine vitaminele A si E care ajuta la ingrijirea si intarirea dintilor. Gustul delicios de zmeura va face copilul dumneavoastra sa se indragosteasca de spalarea zilnica a dintilor.

Acest produs nu contine zahar.

Pasta de dinti LACALUT® BABY:

  • ofera o curatare delicata si protectie anticarie
  • are gust placut de zmeura

Informații adiționale

brand

Zdrovit

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie