Magnisteron Energy Aflofarm 20 comprimate efervescente

Magnisteron Energy, Supliment alimentar cu Mg+B6 pentru mentinerea unui metabolism energetic normal, 20 comprimate efervescente

Producator:

28,00 lei

Suplimentul alimentar Magnisteron Energy contine Magneziu si Vitamina B6, care ajuta la mentinerea unui metabolism energetic normal, la reducerea senzatiilor de oboseala si extenuare si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

În stoc

Cantitate:

Descriere Produs

Magnisteron Energy 20 comprimate efervescente, Magneziu pentru barbati, Aflofarm

 

Magneziul si Vitamina B6 ajuta la mentinerea unui metabolism energetic normal, la reducerea senzatiilor de oboseala si extenuare; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea functiei psihice normale.
In plus, Magneziul ajuta la functionarea normala a sistemului muscular iar vitamina B6 ajuta la reglarea activitatii hormonale si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Zincul ajuta la mentinerea nivelului normal al testosteronului in sange.
Extractul de Maca sustine performanta fizica si mentala; ajuta la mentinerea in mod natural a vitalitatii sexuale si energiei. Cofeina se gaseste in mod natural in boabele de cafea, nucile de cola si frunzele de ceai. Taurina este un aminoacid care participa la procesele metabolice celulare; apare in mod natural in produsele alimentare de origine animala si este practic absenta din alimentele de origine vegetala.

Compozitie:

  • Taurina – 100 mg;
  • Magneziu – 60 mg;
  • Extract de Maca – 50 mg;
  • Cofeina – 50 mg; Zinc – 10 mg;
  • Vitamina B6 – 1,4 mg

Mod de administrare:
1 comprimat pe zi; comprimatul trebuie dizolvat in 200 ml de apa.

Forma de prezentare: Tub 20 comprimate

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie