Pachet Energiva Promotie!

Pachet Energiva

Producator: adioDURERE

59 lei 51 lei Discount: 8 lei

Lipsa de energie care ne afecteaza calitatea responsabilitatilor zilnice poate avea diverse cauze precum: stresul, deficitul de vitamine, dieta necorespunzatoare, saritul peste mese, odihna insufcienta, expunerea insuficienta la soare, alte afectiuni medicale. Pentru a creste nivelul de energie este important sa stim care dintre acesti factori ne afecteaza pentru a-i putea elimina si pentru a ne putea imbunatatii stilul de viata.

Cantitate:

Descriere Produs

Lipsa de energie care ne afecteaza calitatea responsabilitatilor zilnice poate avea diverse cauze precum:

  • stresul
  • deficitul de vitamine
  • dieta necorespunzatoare
  • saritul peste mese
  • odihna insufcienta
  • expunerea insuficienta la soare
  • alte afectiuni medicale.

Pentru a creste nivelul de energie este important sa stim care dintre acesti factori ne afecteaza pentru a-i putea elimina si pentru a ne putea imbunatatii stilul de viata.

Vitaminele si mineralele sunt importante pentru imbunatatirea unor functii esentiale, insa nu pot fi sintetizate de organism si trebuie procurate din alimente. Acestea au efect benefic in depresii, insomnii, oboseala cronica, regenerarea celulelor, revitalizeaza organismul dupa perioade de convalescenta sau stres accentuat, efect benefic in combaterea radicalilor liberi, sustin capacitatea de concentrare si memorare.

Ginkgo Biloba susţine funcţiile psihice şi capacitatea de concentrare.

Ginsengul energizează şi revigorează din punct de vedere fizic şi psihic şi creşte libidoul la ambele sexe.

Guarana stimulează sistemul nervos şi oferă vitalitate şi energie.

Coenzima Q10 ajută la producerea energiei din organism şi îmbunătăţeşte funcţia muşchiului cardiac. Magneziul ajuta la functionarea celulelor musculare si a inimii. Reduce hormonii de stres si ajuta la calmarea starilor nervoase. Peste 300 de enzime din metabolism necesita un surplus de magneziu zilnic.

Informații adiționale

Afectiune

Avitaminoza, Imunitate scazuta, Oboseala

brand

adioDURERE

Simptome

Lipsa concentrarii, Oboseala, Stres