Super Slim 1+1, produs natural pentru slabt,30 comprimate

Pachet Super Slim, supliment alimentar pentru slabit, 2 x 30 comprimate

Producator:

25,00 lei

Super Slim are ca principiu activ principal chitosanul, fibra naturala insolubila din carapacea crustaceelor marine. Absoarbe grasimile ingerate si stimuleaza reglarea colesterolului.

În stoc

Cantitate:

Descriere Produs

Super Slim, produs natural pentru slabit, 30 comprimate 

Super Slim are ca principiu activ principal, chitosanul, fibra naturala insolubila din carapacea crustaceelor marine. Absoarbe grasimile ingerate si stimuleaza reglarea colesterolului. Cromul promoveaza arderea carbohidratilor si lipidelor ajutand astfel la mentinerea greutatii corporale. Acesta genereaza si o stare de satietate si reduce nevoia de dulciuri facand orice dieta mai usoara. Ananasul are un rol diuretic si anticelulitic, feniculul este carminativ, calmant gastrointestinal.
Indicatii: Super Slim este indicat in cadrul curelor de slabire, obezitate si hiperponderabilitate moderata, impreuna cu un regim alimentar moderat si exercitii fizice.

Mod de administrare: Adulti si copii peste 16 ani: 3 comprimate pe zi, cate una cu 15-30 de minute inainte de masa, in cure de 4-6 saptamani.

Ingrediente: chitosan 500 mg, crom (clorura de crom (III)), ananas (Ananas Sativus L.)– extract standardizat la 0,3% bromelaina, fenicul (Foeniculi fructus) si excipienti.

Produsul nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Se evita administrarea la femeile insarcinate si a celor care alapteaza. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Forma: 30 comprimate

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie