Cremă nutritivă multivitamine

Cremă nutritivă multivitamine Gerovital Plant

Producator:

27,00 lei

Este o cremă bogată în substanţe nutritive și vitamine, destinată pentru îngrijirea pe timp de noapte a pielii feţei şi gâtului.

Cantitate:

Descriere Produs

Este o crema bogata in substante nutritive si vitamine, destinata ingrijirii zilnice a pielii fetei si gatului.

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitații ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant si de protecție al pielii. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor si imbatrinirea prematura a pielii.

Formula fara conservanti.

Actiune:
Asocierea uleiurilor naturale de Inca Omega, Squalane, Jojoba cu vitaminele A si E imbunatatesc elasticitatea pielii si previn procesele de imbatranire cutanata.

Ceramidyl-Omega, un ingredient de origine vegetala, imbunatateste procesele de restructurare epidermica, reface functia de bariera a pielii care devine, astfel mai putin permeabila pentru factorii de mediu nocivi. Ridurile sunt diminuate, este imbunatatita hidratarea, elasticitatea si senzatia de confort a pielii.

Panthenolul asociat cu Uleiul organic din Flori de Mac previn iritatiile pielii, protejeaza pielea expusa stresului cotidian, imbunatațesc hidratarea.

Utilizare:
Se aplica pe fata, gat si decolteu, seara cand procesele de nutrire, regenerare ale dermului sunt amplificate

Prezentare:

50 ml

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie