crema ingrijire calcaie farmec

Crema pentru ingrijirea calcaielor Farmec 100 ml

Producator:

12,00 lei

Utilizată cu regularitate, crema ajută la subţierea şi eliminarea în totalitate a pielii îngroşate de pe călcâie şi tălpi, acestea devenind fine, fără asperităţi şi crăpături.

Cantitate:

Descriere Produs

Foarte des întâlnită, problema pielii crăpate a călcâielor se poate transforma uşor dintr-o problema estetică într-o problemă de sănătate, care provoacă disconfort şi durere. Pentru a evita acest lucru, crema pentru îngrijirea călcâielor de la Farmec a fost special dezvoltată pentru a atenua şi îndepărta îngroşările cornoase de pe călcâie şi tălpi, redând călcâielor aspectul fin, fără asperităţi şi crăpături.

Actiune

Acidul glicolic are acţiune de tip peeling asupra stratutului cornos hipercheratinizat al epidermei, îndepărtând celulele moarte şi stimulând regenerarea celulară. Extractul de muşeţel, împreună cu vitamina A combate tendinţa de uscare a pielii şi contribuie la cicatrizarea rănilor superficiale.

Mod de utilizare

Se foloseşte zilnic, după baie sau duş. Se aplică pe tălpi şi călcâie, masând uşor până la completa absorbţie. Din când în când, călcâiele se curăţă cu piatra ponce sau cu pila pentru călcâie.

Informații adiționale

Gama

Farmec

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie