Promotie!

Forcapil lotiune x 150 ml

Producator:

110 lei 84.99 lei Discount: 25.01 lei

Componentele acesteia contribuie la regenerarea bulbilor capilari şi accelerează sinteza cheratinei.
Cheratina este o proteină esenţială din compoziţia părului şi a unghiilor, conferind acestora elasticitate, rezistenţă şi strălucire. Cheratina reprezintă o componentă fundamentală din structura stratului exterior al pielii umane.

Cantitate:

Descriere Produs

Laboratorul ARKOPHARMA, înfiinţat în Franţa în 1980, este unul dintre cei mai activi actori europeni de pe Piaţa nereglementată (OTC) care operează în domeniul fitoterapiei (medicamentele pe bază de plante), medicamentelor naturiste, suplimentelor alimentare şi produselor homeopatice.

Concentrându-se pe o abordare globală asupra sănătăţii şi bunăstării organismului, Arkopharma a dezvoltat în ultimele decenii formule brevetate cu scopul de a satisface nevoile consumatorilor în diferite domenii, printre acestea numărându-se remarcabila sa gamă de produse pentru păr şi unghii FORCAPIL® ,cunoscută pe numeroase pieţe şi sub denumirea comercială ARKOCAPIL®.

 

FORCAPIL® LOŢIUNE ÎNCETINEŞTE PROCESUL DE CĂDERE A PĂRULUI ŞI STIMULEAZĂ CREŞTEREA ACESTUIA.
Componentele acesteia contribuie la regenerarea bulbilor capilari şi accelerează sinteza cheratinei.
Cheratina este o proteină esenţială din compoziţia părului şi a unghiilor, conferind acestora elasticitate, rezistenţă şi strălucire. Cheratina reprezintă o componentă fundamentală din structura stratului exterior al pielii umane.FORCAPIL® LOŢIUNE este o formulă echilibrată creată de către Departamentul de cercetare şi dezvoltare ARKOPHARMA cu scopul de a completa tratamentul nutriţional cu capsule. 

Vitamine (B5 sau acid pantoteic, B6 sau piridoxină, B8 sau biotină) care stimulează creşterea părului. Biotina are un rol important în sinteza şi descompunerea acizilor graşi. Aplicarea topică a loţiunii pe scalp, ajută la reducerea secreţiei de sebum şi la îmbunătăţirea calităţii părului.
Ginkgo biloba – plantă cu proprietăţi tonifiante, adesea întrebuinţată în produsele pentru îngrijirea pielii. Această plantă produce efecte stimulante, tonifiante, antibacteriene şi antioxidante. Planta este utilizată şi în produsele care stimulează creşterea părului. În acest caz, accelerarea microcirculaţiei sanguine pare a avea un rol determinant, prin acţiunea benefică asupra bulbilor piliferi, are de asemenea proprietăţi antiinflamatoare şi antioxidante.
Urzica (Urtica dioica) are proprietăţi de condiţionare a părului, tonifiante şi sebostatice. Urzica este o plantă binecunoscută pentru proprietăţile sale de îngrijire a părului şi se regăseşte în numeroase formulele de şampon. Studiile au demonstrat că urzica are un rol important şi în combaterea mătreţii.
Meiul (Panicum miliaceum) este foarte bogat în aminoacizi precum metionina şi cisteina. Aceşti doi aminoacizi sulfuraţi fac parte din structura părului şi sunt indispensabili pentru formarea cheratinei.

Horsetail (Equisetum arvense) sunt atribuite acesteia proprietăţi elasticizante, astringente şi sebostatice. Acţiunea sa de antioxidant natural a fost studiată în profunzime.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE: Aplicaţi zilnic loţiunea pe pielea capului, masând cu delicateţe cu mişcări circulare ale degetelor.
150 ml.

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie