Tinctura Armurariu, Dacia Plant, Supliment Alimentar cu Efect Hepatoprotector, Regenerant si Detoxifiant al Ficatului, 50 ml

Tinctura Armurariu, Dacia Plant, Supliment Alimentar cu Efect Hepatoprotector, Regenerant si Detoxifiant al Ficatului, 50 ml

Producator:

10,00 lei

Armurariu tinctura este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele plantei Silybum marianum. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

În stoc

Cantitate:

Descriere Produs

Produsul are efect hepatoprotector, regenerant al celulei hepatice, detoxifiant hepatic, coleretic si colagog.
Forma prezentare: 50ml

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Recomandari: 

  • elimina toxinele de la nivelul ficatului;
  • protejeaza si regenereaza celule hepatice;
  • sustine functiile hepatice;
  • protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ

Mod de administrare

Intern:
Copii intre 3 si 12 ani: cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi.
Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pe zi.
Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi.

Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 minute inainte de masa. Se recomanda cure de lunga durata cu o saptamana pauza dupa fiecare luna de administrare.

Contraindicatii

Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. 

Precautii

La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa. 

Contribuie la

– eliminarea toxinelor de la nivelul ficatului; – protejarea si regenerarea celulelor hepatice; – sustinerea functiilor hepatice; – protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente

Extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa-35/65 in raport de masa) din seminte de armurariu (Silybum marianum)

Despre Armurariu
Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani pentru mentinerea sanatatii ficatului. Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Discoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. In anul 1597 celebrul botanist Gerard mentiona faptul ca, armurariul era o planta de mare ajutor, fiind utilizat ca remediu in afectiuni ale ficatului; naturalistul englez Nicholas Culpeper confirmand in anul 1650 eficienta acestuia. Interesul stiintific pentru aceasta planta s-a conturat insa, abia in anul 1970, cand s-au demonstrat efectele farmacodinamice ale acesteia. In medicina traditionala extractul alcoolic de armurariu se folosea pentru detoxifierea ficatului si in intoxicatii cu ciuperci. Studii de specialitate au identificat in compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina (alcatuit din silibina, silicristina si silidianina), care reprezinta componenta biologic acitva, raspunzatoare de eficienta plantei. Se mai numeste argintica-de-gradina, armurar, buruiana-armurarii, scaipestrit, crapusnic.

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie