Silueta perfectă 1 – purificare și drenaj ceai la plic

Silueta perfectă 1 – purificare și drenaj ceai la plic

Producator: Fares

6,00 lei

Ajută la scăderea în greutate şi la menţinerea unei greutăţi corporale normale deoarece favorizează purificarea organismului prin diureză şi laxaţie. Noua formulă are acum un efect sporit de stimulare a celor două mecanisme de bază care ajută la eliminarea toxinelor din organism cu aceleaşi calităţi energizante care vă vor ajuta să vă păstraţi un tonus bun pe parcursul curei.

Cantitate:

Descriere Produs

Noua formulă are acum un efect sporit de stimulare a celor două mecanisme de bază care ajută la eliminarea toxinelor din organism cu aceleaşi calităţi energizante care vă vor ajuta să vă păstraţi un tonus bun pe parcursul curei.

Ajută la scăderea în greutate şi la menţinerea unei greutăţi corporale normale deoarece favorizează purificarea organismului prin diureză şi laxaţie.

Ingrediente: frunze de senna (Sennae folium) flori de hibiscus (Hibisci flos) frunze de ceai verde (Theae folium) flori de soc (Sambuci flos) seminţe de lucernă (Medicaginis semen) Ortosiphon (Ortosiphonis herba) ulei esenţial de portocale (Aurantii aetheroleum) extract de Aloe vera standardizat în min. 18% aloină.

Efect: drenaj eliminare a reziduurilor metabolice favorizează arderile.

Recomandări: cură de slăbire.

Infuzia este o băutură cu gust plăcut tonică şi revigorantă şi de aceea pe parcursul unei cure nu apare senzaţia de slăbiciune.

Contraindicaţii: copii sub 12 ani în sarcină alăptare diaree deshidratare. La vârstnici nu se administrează mai mult de 10 zile consecutiv.

Efecte secundare şi interacţiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 15 minute.

Întrebuinţare:

2 căni pe zi dimineaţa şi seara neasociat cu alimentaţia neîndulcit.

Durata unei cure este de 6-8 săptămâni cu o pauză de o lună.

Dacă efectul laxativ este prea intens se reduce doza la 1 cană pe zi sau la 2 zile seara în funcţie de toleranţa digestivă a persoanei.

Prezentare: 20 plicuri cu şnur a 15 g.

Informații adiționale

brand

Fares

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie