Ginkgophyt Promotie!

Ginkgophyt

Producator: Plant Extract

16 lei 13 lei Discount: 3 lei

Susţinerea circulaţiei cerebrale şi periferice.

Cantitate:

Descriere Produs

Extract vegetal standardizat din frunze de Ginkgo biloba (24% ginkgoflavone). Conţine alcool etilic de cereale 62% vol.

Indicatii:
Cresterea performantelor intelectuale, in stari de suprasolicitare; migrene, stari de oboseala cronica, stari depresive si anxioase; tulburari ale circulatiei venoase, tromboze, tromboflebite, sindromul de picioare grele.

Administrare:
2 ml de 2 ori pe zi, diluate in putina apa, inaintea meselor, dimineata si la pranz.

Compozitie:
Extract hidroalcoolic din frunze de Ginkgo biloba. Contine alcool etilic de cereale 62 % vol.

Actiune farmacologica:
Extractul din frunze de Ginkgo biloba, stravechiul arbore cu o longevitate de pana la o mie de ani, contine un complex de flavone heterozidice ale cvercetinei, campferolului, izoramnetinei, terpene lactonice (gingkolide A, B, C, bilobalide), datorita caruia actioneaza in primul rand ca angioactivator la nivelul circulatiei centrale si periferice, avand efect vasodilatator si trofic vascular. Are efecte profilactice si curative deosebite prin efectul antioxidant, de combatere a radicalilor liberi ai oxigenului, fiind inhibitor al peroxidarii lipidelor. De asemenea este antiagregant plachetar prin inhibitia factorului agregant plachetar (PAF). La nivel cerebral actioneaza benefic asupra activitatii neuronale, impiedica fenomenele de senescenta si degradare a functiilor intelectuale.

Atentionare
Nu se administreaza seara dupa orele 18.00 deoarece provoaca intensificarea activitatii cerebrale, fapt care poate duce la insomnie. Pot sa apara foarte rar dereglari ale tranzitului intestinal sau reactii alergice la nivelul pielii.

Informații adiționale

brand

Plant Extract

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie