Spirulina + Catina comprimate 1+1

Producator: Dacia Plant

21,00 lei

SPIRULINA CU CATINA este un produs natural de la Dacia Plant recomandat pentru procesul de remineralizare si vitaminizare al organismului, ajutand la imbunatatirea starii generale si rezistentei acestuia.

Cantitate:

Descriere Produs

Spirulina cu catina, 60 comprimate, 1+1 Cadou

SPIRULINA CU CATINA este un produs natural de la Dacia Plant recomandat pentru procesul de remineralizare si vitaminizare al organismului, ajutand la imbunatatirea starii generale si rezistentei acestuia.

DESPRE SPIRULINA:
Algele au fost primele forme de viata de pe pamant, ele fiind organisme aflate la granita dintre regnul vegetal si cel animal. Spirulina face parte din clasa cianobacteriilor sau algelor albastre-verzi, care traiesc in apele calde si alcaline, din diverse zone geografice. Se considera ca, pana in secolul al XVI-lea, spirulina a reprezentat o sursa de hrana pentru azteci si mesoamericani, ea avand o concentratie mare de proteine si o valoare nutritiva ridicata.

Spirulina are o compozitie  bogata in: proteine, vitamine din complexul B (B1, B2, B6, acid folic), beta-caroten, vitamina E, saruri minerale (fier, calciu, zinc, potasiu, magneziu, seleniu, cupru si sodiu), acizi grasi, phycocianina, clorofila etc. Sub forma uscata, 100g spirulina contin 60 – 70g proteine (de 3 ori mai mult decat carnea de porc, de 2 ori mai mult decat carnea de vita si de peste 1,5 ori mai mult decat boabele de soia), fiind  usor asimilata de organismul uman.

DESPRE CATINA:
Catina este un arbust spinos care creste incepand de la nisipurile litorale pana in regiunile muntoase. Catina a fost folosita de secole in Mongolia, China si Tibet, primul text tibetan referitor la utilizarea plantei datand din secolul al VIII-lea i. Ch.

Fructul de catina contine de 2 ori mai multa vitamina C decat Macesul si de 10 ori mai mult decat citricele, el constituind o importanta sursa de vitamina C. Planta mai contine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α si β-caroten, licopina, zeaxantina), acid folic, flavonoide (quercetina, kaempferol, siringetina, isoramnetina, miricetina), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic si oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri etc.
Spirulina cu catina omprimate contribuie la:

  • procesul de remineralizare si vitaminizare al organismului
  • imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului
  • sustinerea organismului in perioada de alaptare,
  • refacerea organismului dupa boala
  • sustinerea organismului in perioadele de efort fizic si intelectual intens
  • functionarea normala a metabolismului celular
  • incetinirea procesului de imbatranire
  • protejarea celulelor hepatice
  • mentinerea greutatii corporale in limite normale
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Precautii
La persoanele care sufera de edeme si in sarcina se administreaza numai cu recomandarea medicului.

Contraindicatii
Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Informații adiționale

brand

Dacia Plant