Suc organic de Aloe Vera Promotie!

Suc organic de Aloe Vera

Producator: Alevia

60 lei 52.74 lei Discount: 7.26 lei

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute plante, datorită proprietăților excepționale
pentru sănătate. Acționează ca revigorant general pentru organism, susține sănătatea, starea de bine și nivelul optim de energie. Contribuie la funcționarea normală a ficatului și a colecistului, acționând ca drenor biliar și având efect benefic în balonări. Ajută la menținerea valorilor normale ale colesterolului din sânge și ale tensiunii arteriale.

Cantitate:

Descriere Produs

Recomandări
Contribuie la funcționarea normală a metabolismului și a sistemului imunitar. Susține procesele de eliminare a produșilor toxici de metabolism la nivel hepatic și sangvin, conferind organismului o stare de bine. Ajută la funcționarea normală a sistemului nervos. Susține sănătatea ficatului și funcția colecistului.
Acționează ca tonic general (în stres fizic și intelectual).
Caracteristici
Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute plante, datorită proprietăților excepționale pentru sănătate. Conține peste 75 de factori nutritivi și peste 200 de ingrediente active esențiale: 20 minerale (printre care: calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi și 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acționează ca revigorant general pentru organism, susține sănătatea, starea de bine și nivelul optim de energie. Contribuie la funcționarea normală a ficatului și a colecistului, acționând ca drenor biliar și având efect benefic în balonări. Ajută la menținerea valorilor normale ale colesterolului din sânge și ale tensiunii arteriale.
Compoziţie
Suc organic din pulpă de Aloe vera (Aloe Barbadensis) 100%.
Mod de utilizare
Câte 4-8 linguri (60-120ml) zilnic.
Păstraţi produsul la temperatura camerei. Refrigeraţi după deschidere. Agitaţi înainte de folosire.
Precauții și contraindicații
Contraindicat în obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (Boala Crohn, colită ulceroasă), abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale. A se administra cu precauţie copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor care iau concomitent produse cu acţiune cardiotonică, antiaritmică, diuretică sau hipoglicemiantă.
Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

Informații adiționale

brand

Alevia