Apimag Promotie!

Apimag 14 plicuri

Producator:

40 lei 20 lei Discount: 20 lei

Adjuvant in tratamentul carentei de magneziu si/sau vitamina B6.

Cantitate:

Descriere Produs

Compozitie:
-magneziu (lactat de magneziu 1250 mg )300 mg – 80% DZR
-vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)5 mg – 357% DZR
-laptisor de matca 10 mg
-vitamina C 100 mg – 100% DZR

Indicatii Terapeutice:
Adjuvant in tratamentul carentei de magneziu si/sau vitamina B6, ce poate apare datorita aportului scazut de magneziu (prin alimentatie dezechilibrata, in timpul curelor de slabire), consumului de alcool, stresului, efortului fizic intens, tratamentului indelungat cu diuretice (pierderi prin urina), tulburarilor digestive (diaree, sindrom de malabsorbtie, diabet zaharat).
Adjuvant in tratamentul carentei de magneziu asociata carentei de calciu, caz in care se recomanda tratarea deficitului de magneziu inaintea celei de calciu.
Laptisorul de matca are rol nutritiv energetic si metabolic, stimulent si tonifiant, stimuleaza energia vitala, mareste vitalitatea in general, stimuleaza apetitul – in anorexie, creste si mentine integritatea morfofunctionala a organismului, favori zeaza oxigenarea tesuturilor, ajuta in procesul de crestere si dezvoltare la copii, previne procesul de imbatranire prematura, este foarte util in perioada postope ratorie si de convalescenta, in anemie, are efect regenerator pentru piele – in dermatite, eczeme, psoriazis, ajuta la cresterea si regenerarea parului (caderea si incaruntirea parului) si a unghiilor (unghii moi, friabile).

Mod de administrare:
Se recomanda administrarea in cursul diminetii a unui plic pe zi, ca supliment alimentar in carentele de magneziu si vitamina B6, datorate unei alimentatii dezechilibrate, in efort fizic intens, alcoolism, cure de slabire, tratament inde- lungat cu diuretice, rezistenta scazuta la stress, insomnie, fragilitatea parului si a unghiilor.

Sarcina si alaptare:
Utilizarea magneziului in timpul sarcinii se va face numai in carentele de magneziu confirmate. Experienta clinica pe un numar de sarcini suficient de mare nu a relevat efecte mutagene sau feto-toxice ale magneziului.
Datorita trecerii in laptele matern, se va evita utilizarea magneziului in timpul alaptarii.

Prezentare:
14 plicuri cu greutate neta a 5 g .

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie