Acutil
Acutil 2

Acutil 30 tablete

Producator:

52,00 lei

Imbunatateste activitatea si performantele creierului si este utilizat in conditii de stres, solicitare intelectuala, pentru persoanele varstnice si cele cu functiile metabolice alterate.

Cantitate:

Descriere Produs

Acutil este recomandat pentru îmbunătățirea performanțelor cerebrale și prevenirea tulburărilor de memorie.

Ingredientele active pe care le conține Acutil (acizi grași nesaturați Omega 3, extract de Ginko Biloba, fosfatidilserină, vitamina E, acid folic și vitamina B12) sunt implicate în structura și funcționarea optimă a creierului.

Acutil contribuie atât la creșterea rezistenței împotriva stresului, cât și la îmbunătățirea capacității de învățare, concentrare și reacție.

CUM ÎȚI ȚINE ACUTIL MINTEA MEREU ÎN FORMĂ :

În alcătuirea și funcționarea creierului sunt implicate diverse ingrediente active care au un rol esențial în obținerea performanțelor cerebrale optime. Aceste substanțe constituie “hrana creierului” sau „nutriția mentală” și se găsesc în alimentele pe care ar trebui să le consumăm zilnic.

Alături de o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, putem asigura creierului nostru suportul metabolic de care are nevoie și cu ajutorul Acutil.

Acest supliment nutritiv este o îmbinare atent aleasă de componente ce acționează complementar și țintit, cu rol structural și funcțional cerebral.

Prin conținutul optim de acizi grași esențiali Omega 3, Acutil îmbunătătește atenția, memoria, capacitatea de decizie, timpul și viteza de reacție.

MOD DE ADMINISTRARE:

  • Se recomandă 2 CAPSULE/ZI în primele 3 luni
  • Tratamentul se continuă  cu 1 CAPSULĂ/ZI

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie