Lecitina 1200mg 80cps + Lecitina 30cps Walmark

Producator: Walmark

60,00 lei

Atunci cand esti suprasolicitat din punct de vedere mental, lecitina este un supliment recomandat, ce te ajuta sa ai o capacitate mai buna de memorare si de invatare. Walmark Lecitina are un continut mare de lecitina, de 1200 mg in fiecare capsula, fiind o alegere excelenta atunci cand vrei sa faci o cura de lecitina. Walmark Lecitina contine extract pur de soia, iar lecitina obtinuta din soia are un continut mare de acid linoleic, nutrient esential pentru mentinerea nivelului de colesterol in limite normale.

Cantitate:

Descriere Produs

Walmark Lecitina 1200mg 80tb + Lecitina 30tb

Indicatii :
– creşte capacitatea de memorare.
– ajută la dizolvarea depozitelor de grăsime/ participă la menţinerea unui nivel adecvat al colesterolului şi al lipidelor în sânge.
– protejează ficatul împotriva depunerilor de grăsime.
– influenţează favorabil calitatea pielii.

Caracteristici:
Lecitina este un produs natural care joacă un rol important în nutriţia celulelor nervoase. De asemenea/ ajută la transferul impulsurilor nervoase/ îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de învăţare. Reduce nivelul colesterolului şi grăsimilor/ asigură distribuţia lor omogenă/ ajută la curăţarea vaselor sanguine şi a rinichilor/ ameliorează calitatea pielii. In plus/ întăreşte funcţiile inimii şi ale organismului/ mai ales la oamenii în vârsă. Datorită efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat şi pentru sportivi.

Compozitie / tableta :
Lecitina 1200 mg

Mod de administrare :
Ca supliment alimentar/ se recomandă una sau două capsule pe zi.

Informații adiționale

brand

Walmark

Nu sunt recenzii.

Adaugare recenzie